Wordt nu lid van STUUR. Samen komen we in actie voor studenten. En dat is hard nodig.

Studenten dreigen te stoppen met hun studie, omdat ze geen kamer kunnen vinden. Steeds meer studenten hebben mentale problemen. En we mogen ons er ook nog eens diep voor in de schulden steken.

In Rotterdam worden de regels tegen studentenhuizen steeds strenger. Het Rotterdamse onderwijs luid de noodklok. Het gaat vaak over studenten, maar politici praten zelden met deze groep. Dit kan anders. Dit moet anders.

STUUR Rotterdam laat de stem van studenten luid en duidelijk horen. Door actie te voeren en gesprekken aan te gaan met de politiek komen we samen met jou op voor de rechten van alle studenten in Rotterdam. Als lid van STUUR bepaal je hoe wij dit doen.

Als je nu gratis lid wordt kun je de richting van STUUR meebepalen bij de oprichtingsvergadering. Daarna kun je als je dit wil voor 8 euro per studiejaar lid blijven. Samen zorgen we ervoor dat de politici met studenten gaan praten. Dat er ook in Rotterdam ruimte is voor studenten.

Aanmeldformulier

Tot 1 januari 2022 is lidmaatschap bij STUUR gratis. Voor 1 januari zullen we je waarschuwen en krijg je de kans om je uit te schrijven als je toch niet langer lid wil blijven. Daarna is het lidmaatschap bij STUUR 8 euro per studiejaar.