Informatie juridisch team

STUUR komt op voor de rechten van studenten. Dit doen we door middel van Politieke lobby, activeren en het geven van individueel juridisch advies. Het juridische team van STUUR bied studenten advies over hun juridische positie als het gaat over bijvoorbeeld: huurrecht en onderwijsrecht.

Het juridische team van STUUR is op zoek naar rechtenstudenten die ons team komen versterken. Het juridische team bestaat uit meerdere rechtenstudenten die graag hun medestudenten willen helpen door juridisch advies te geven.

Wat ga je doen?

Als juridisch adviseur kom je ons team versterken. Het juridisch team is in opbouw dus als je je aanmeldt zal je ook betrokken raken bij het meedenken over hoe de organisatie eruit gaat zien, het regelen van samenwerkingen met juridische- en studentenorganisaties en het helpen met andere juridische zaken. Daarnaast zal je aan de slag gaan met het geven van juridisch advies aan studenten.

Wanneer?

Het juridische team kom om de week samen voor een gezellige teambinding activiteit of een vergadering. Verder werk je samen met twee studenten aan de casussen die binnenkomen. Je kunt samen bepalen op welk moment je deze casussen maakt. Reken op minimaal één casus per week en een tijdsbesteding van 4 uur per week.

Meld je aan!

Meld je aan bij het juridisch@stuur-rotterdam.nl. Dan nemen wij contact met je op! Voor verdere vragen kun je ook bij dit mailadres zijn.

en_US