Informatie juridisch team

STUUR komt op voor de rechten van studenten. Dit doen we door middel van politieke lobby, media aandacht en informatievoorziening en individueel advies. Het juridische team van STUUR bied studenten advies over hun juridische positie als het gaat over bijvoorbeeld: huurrecht en onderwijsrecht.

De juridische afdeling van STUUR is op zoek naar rechtenstudenten die ons team komen versterken. Het juridische team bestaat uit meerdere rechtenstudenten die graag hun medestudenten willen helpen door juridisch advies te geven.

Wat ga je doen?

Als juridisch adviseur kom je ons team versterken. Het juridisch team is in opbouw dus als je je aanmeldt zal je ook betrokken raken bij het meedenken over hoe de organisatie eruit gaat zien, het regelen van samenwerkingen met juridische- en studentenorganisaties en het helpen met andere juridische zaken. Daarnaast zal je aan de slag gaan met het geven van juridisch advies aan studenten.

Wanneer?

Helpen bij het juridisch team kan terstond. Je kan zelf bepalen hoeveel uur je wilt besteden, maar reken op minimaal 4 uur per week.

Meld je aan!

Meld je aan bij het huurteam@stuur-rotterdam.nl. Dan nemen wij contact met je op! Voor verdere vragen kun je ook bij dit mailadres zijn.

nl_NL